0

Főoldal

Kedves Vendégeink!

 

Mester pont gyűjtésre lehetőség van minden olyan leadott rendelésnél, ahol nem történik pont beváltás.

rendelesem.jpg

Pont beváltás az alábbiak szerint működik:

A rendelés lezárása oldalon van lehetőség a már meglévő pontokat beváltani. 1 pont = 1 Ft. A pontokat 1000 Forintonként lehet beváltani, illetve, a teljes rendelés összegére (ha van annyi pont). Ha a beváltható pontok összege nem éri el az 1000Ft-ot, abban az esetben csak a meglévő pontokat lehet beváltani.

Mester pont->

bevaltas.PNG

Minden pontgyűjtéssel kapcsolatos tranzakció megtekinthető a Profilom -> Tranzakciók menüpont alatt.

Minden leadott rendelés után 72 óra elteltével íródnak jóvá a pontok, melyek levásárolhatóak. Amennyiben a rendelés sztornózásra kerül, úgy a pontok jóváírása sem történik meg.

Pont beváltásnál a pontok azonnal levonódnak. Amennyiben 72 órán belül a rendelés sztornózásra kerül, abban az esetben a beváltott pontok jóváíródnak.

Kártyás fizetés esetén a pontok zárolódnak. Amennyiben sikeres a banki tranzakció, a pontok levonásra kerülnek. Ha a banki tranzakió sikertelen, abban az esteben azonnal feloldódik a zárolt pontok összege.

Abban az esetben, ha a banki oldalon bármiféle probléma van, mely gátolja a vásárlót a webshopba történő visszajutásba, vagy nem tisztázódott azonnal a tranzakció sikeressge, úgy sikertelen tranzakció esetén 72 óra elteltével jóváíródnak a fel nem használt pontok.

pontbevaltas.PNG
pontgyujto_tranzakcios_lista.png

Rendelésem

Szállító: Pizza Mester
Szállítási cím:

Üres a kosarad